FİRMALAR

RASEL ULUSLARARASI LOJİSTİK İTHALAT VE İHRACAT LTD.ŞTİ.

Sektör Uluslararası Şirketler Bu sektördeki firmaları görmek için tıklayınız.
Firma Adı RASEL ULUSLARARASI LOJİSTİK İTHALAT VE İHRACAT LTD.ŞTİ.
Firma Yetkilisi Selda ÖZCAN
Telefon +90 232 404 04 84
Faks +90 232 422 04 74
Adres Adalet Mahallesi Anadolu Caddesi No: 41/1 K: 21 Daire: 2101-2102
İl İZMİR
İlçe Konak
Web Adresi http://www.raselinternational.com/
Mail Adresi rasel@raselinternational.com
Firma Hakkında

RASEL ULUSLARARASI LOJİSTİK ITHALAT VE İHRACAT olarak ithalat ve ihracatlarınızda Lojistik ve Danısmanlık çözümleri sunmaktayız. Faaliyet amacımız ithalat ve ihracatlarınızda Lojistik maliyetinizi minimuma indirmek ve ürün kalitenizin bir parcası olan lojistik sürecinin sorunsuz ve minimum zaman kaybı ile sonuçlanmasını sağlamaktır.

Firma olarak Ağırlıklı deniz - hava lojistik servisi vermekle birlikte ; ürünlerinizin deponuzdan cıkısta teslim yerine kadar tüm aşamalarda yanınızdayız. Uluslararası alanda iş birlliği yaptığımız bir çok acenta ile yurt dısı teslim ve yüklemelerde de aynı kalite , hız ve çözümsel uygulamalar ile hizmetimiz uluslararası alanda da devam etmektedir. 

Firmamız İngiltere  , Kuzey ve Batı Afrika , Ortadoğu  , uzakdoğu , Avrupa , Güney Afrika başta olmak üzere dünyanın bir cok bölgesine hizmet vermektedir.

DENİZ LOJİSTİK

Deniz yolu ile taşınması gereken yüklerinize kaliteli hizmet ve çözümsel servis ile müsterinizin de yanında olan acenta ağı ile servis vermekteyiz.
Kuzey ve Batı Afrika , Orta Doğu, Güney Asya, Avustralya, ve Uzak Doğu destinasyonlarının tamamı kapsama alanımızdadır ve müşterilerimize bu yönlerdeki deniz taşımacılığı gereksinimlerinde doğru maliyetler ile en ekonomik ve en hızlı deniz taşıma seçenekleri ile hizmet vermekteyiz.

 

ÖZEL KONTEYNER TAŞIMA

Rasel Uluslararası Lojistik aşağıdaki sekilde özel konteyner taşımacılığında da yanınızdadır.
 

  • 20’ ve 40’OT taşmalı ve taşmasız yüklemeler
  • Flat Rack yüklemeleri
  • Refeer yüklemeler
  • Platform yüklemeler
  • Flexi Tank yüklemeleri

HAVA LOJİSTİK

Dünyanın her yerine uluslararası nakliye konusunda hizmet veren firmamız başlıca çalıştığı ülkeler;  ASYA, ORTADOĞU,AVRUPA ,AMERİKA , UZAK DOĞU ve AFRİKA bölgelerinin  bir cok noktasına hava kargo taşımacılığı konusunda hizmet vermektedir.

Dünyanın bir cok noktasında ; güvenli, ekonomik ;hızlı  kargo gönderilerinizde sizlere hizmet vermek için telefonunuzun diğer ucunda sizin yerinize çözüm üretmek için hazır bekliyoruz.

  • Dünyanın her yerine uluslararası nakliye konusunda hizmet veren firmamız başlıca çalıştığı ülkeler; ASYA, ORTADOĞU,AVRUPA ,AMERİKA , UZAK DOĞU ve AFRİKA bölgelerinin bir cok noktasına hava kargo taşımacılığı konusunda hizmet vermektedir.Dünyanın bir cok noktasında ; güvenli, ekonomik ;hızlı kargo gönderilerinizde sizlere hizmet vermek için telefonunuzun diğer ucunda sizin yerinize çözüm üretmek için hazır bekliyoruz.

KARA LOJİSTİK

Avrupa , Türkmen bölgesi , Rusya , Ukrayna başta olmak üzere bir cok bölgede aşağıdakik sekilerde hizmetimizle yanınızdayız.
 

  • Komple (Tır) Taşımacılık
  • Parsiyel Taşımacılık
  • Türkiye üzeri Karayolu Transit Taşımaları
  • Kapıdan kapıya yükleme/teslimat hizmetleri

MULTIMODAL TAŞIMACILIK

 

KONTEYNER GEMİ ACENTELERİ

Uluslararası Şirketler Sektöründe Aramıza Yeni Katılan Firmalar

Reklamlar